Hírek

Magyar karácsonyi kiállításunkról tudósított a Lett Közszolgálati Televízióban (2016.december 22.)

Riport a Lett Közszolgálati Televízió reggeli műsorában a rigai Art Nouveau Múzeumban rendezett kiállításunkról: "Karácsonyi üdvözlet Magyarországról".
Tovább

Magyarország és Lettország erős szövetségben áll egymással (2016.december 19.)

Magyarország és Lettország erős szövetségben áll egymással, az EU jövőjével kapcsolatos sok fontos kérdésben egyetértenek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten, miután lett kollégájával találkozott.
Tovább

Karácsonyi koncert Bartókkal (2016.december 17.)

2016. december 17-én, a Lett Nemzeti Könyvtár legfelső emeletén található üveg terem adott otthont annak a rendezvénynek, melyen a fellépő gyerekek Bartók Béla zongoradarabjainak előadásával emlékeztek meg a zeneszerzőről
Tovább

"Karácsonyi üdvözlet Magyarországról” kiállítás megnyitó a rigai Art Nouveau Múzeumban (2016.december 8.)

2016-ban Magyarország a rigai Art Nouveau Múzeum karácsonyi vendége. Nagykövetségünk kezdeményezésére a múlt század elejének magyar karácsonyát idézi meg a rigai Art Nouveau Múzeumban 2016. december 8-án megnyitott kiállításunk: „Karácsonyi üdvözlet Magyarországról” címmel. A kiállítás 2017. január középig látogatható.
Tovább

Orbán Viktor miniszterelnök Rigában a 16+1 csúcson (2016. november 4.)

Orbán Viktor miniszterelnök részt vett a közép-kelet-európai országok és Kína (16+1) állam- és kormányfoinek rigai találkozóján 2016. november 4-én. A rigai csúcson döntöttek arról, hogy 2017-ben, a következo 16+1 állam- és kormányfoi találkozót Magyarország rendezi.
Tovább