Hírek

„1956 - A szabadságért és függetlenségért” kiállítás, utcakiállításként, Riga belvárosában

A Terror Háza Múzeum „1956 - A szabadságért és függetlenségért” kiállítása a Lett Nemzeti Levéltár rigai belvárosi épületének nagy kirakataiban utcakiállításként tekinthető meg egy hónapon keresztül.
Tovább

150 nap még a budapesti vizes világbajnokságig

Magyarország rendezi az év legnagyobb vizes sporteseményét, a FINA vizes világbajnokságát 2017. július 14 és 30 között.
Tovább

Magyarország is ott lesz a Baltikum legnagyobb turisztikai kiállításán a Balttour-on február 3-5. között

A rigai magyar nagykövetség is részt vesz a 24. nemzetközi turisztikai kiállításon és vásáron a Balttour 2017-en, február 3-5. között Rigában. Jöjjenek el Önök is, hogy még többet megtudjanak Magyarország csodálatos helyszíneiről, a gyönyörű fővárosunkról, Budapestről, és az élményekkel teli vidéki turisztikai programjainkról. Látogassák meg a standunkat a Balttour 2017-en!
Tovább

Alpern Bernadett „Másra használt kövek” fotóit már 7 lettországi helyszínen mutatta be nagykövetégünk

Alpern Berndadett fiatal magyar fotóművész családi indíttatásból kezdte kutatni és fotózni azokat a zsinagógákat, amelyek valaha az európai zsidóság gazdag hitéleti, kulturális és társadalmi központjai voltak, de a történelem megfosztotta őket ettől jelentőségüktől és ma használaton kívüli, átépített, újrahasznosított épületek.
Tovább

Edgars Rinkevics lett külügyminiszter kondoleálása a nagykövetségen a veronai buszbaleset áldozatai hozzátartozóinak

Edgars Rinkevics külügyminiszter úr 2017. január 27-én délután,a nagykövetségünkön nyitott kondoleáló könyvben is kifejezte részvétét, a tragikus veronai buszbaleset áldozatai hozzátartozóinak.
Tovább