Hírek

Kiállítások és vásárok Budapesten!

Szeretnénk felhívni a lett vállalkozók figyelmét a termékeik és szolgáltatásaik bemutatásának lehetőségére a legnagyobb szakmai vásárokon és kiállításokon Közép-Európa szívében – Budapesten, a Hungexpon.
Tovább

Nemzeti gyásznap (2017. január 23)

Január 23, hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére. A gyász nehéz pillanataiban gondolatainkkal és imáinkkal a tragédiával sújtott családok és barátok mellett vagyunk.
Tovább

Két magyar holokauszt vonatkozású film az idei nemzetközi holokauszt emléknap (január 27.) rigai rendezvénysorozatának programján

2017. január 24-én délután 18:00-kor Carl Lutz - Az elfeledett hős (Carl Lutz – The Forgotten Hero). 2017. Január 25-én délután 18:00-kor pedig a „Budapest angyala” (El Angel de Budapest) kerül bemutatásra.
Tovább

Magyar karácsonyi kiállításunkról tudósított a Lett Közszolgálati Televízióban (2016.december 22.)

Riport a Lett Közszolgálati Televízió reggeli műsorában a rigai Art Nouveau Múzeumban rendezett kiállításunkról: "Karácsonyi üdvözlet Magyarországról".
Tovább

Magyarország és Lettország erős szövetségben áll egymással (2016.december 19.)

Magyarország és Lettország erős szövetségben áll egymással, az EU jövőjével kapcsolatos sok fontos kérdésben egyetértenek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten, miután lett kollégájával találkozott.
Tovább