Hírek

Müller Adrien nagykövet hivatalos látogatása a tengerparti Liepájában (2017.03.31.)

Teljes nap Liepajaban: Müller Adrien nagykövet látogatása lettország csodálatos vidéki városában, a tengerparti Liepájában
Tovább

Történész konferencia és kiállítás a Gulág Emlékévhez kapcsolódóan (2017. március 21.)

2017. március 21-én a Gulág Emlékévhez kapcsolódóan nagykövetségünk konferenciát és kiállítást szervezett a Lett Hadtörténeti Múzeumban. Magyarország kormánya 2015-ben hirdette meg a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékévét, Lettországban pedig minden évben március 25-én emlékeznek meg a kommunizmus áldozataira, így a konferencián a magyar és a lett vonatkozásokról is szó volt.
Tovább

„1956 - A szabadságért és függetlenségért” kiállítás, utcakiállításként, Riga belvárosában

A Terror Háza Múzeum „1956 - A szabadságért és függetlenségért” kiállítása a Lett Nemzeti Levéltár rigai belvárosi épületének nagy kirakataiban utcakiállításként tekinthető meg egy hónapon keresztül.
Tovább

150 nap még a budapesti vizes világbajnokságig

Magyarország rendezi az év legnagyobb vizes sporteseményét, a FINA vizes világbajnokságát 2017. július 14 és 30 között.
Tovább

Magyarország is ott lesz a Baltikum legnagyobb turisztikai kiállításán a Balttour-on február 3-5. között

A rigai magyar nagykövetség is részt vesz a 24. nemzetközi turisztikai kiállításon és vásáron a Balttour 2017-en, február 3-5. között Rigában. Jöjjenek el Önök is, hogy még többet megtudjanak Magyarország csodálatos helyszíneiről, a gyönyörű fővárosunkról, Budapestről, és az élményekkel teli vidéki turisztikai programjainkról. Látogassák meg a standunkat a Balttour 2017-en!
Tovább