2018. március 27-én Rigában a Lett Befektetési és Fejlesztési Ügynökség (LIAA) szervezésében és a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., valamint a rigai Magyar Nagykövetég közreműködésével Lett – Magyar Üzleti Fórumra kerül sor. A rendezvény fő célja a kétoldalú kereskedelmi és befektetői kapcsolatok elmélyítése valamint a lett és a magyar vállalati együttműködés erősítése.

A rendezvényt Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára és Juris Stinka, a lett Gazdasági Minisztérium államtitkára nyitják meg. A Fórum résztvevőinek a program első részében a két ország üzleti lehetőségeiről és befektetői környezetéről szakemberek tartanak előadásokat. A Fórum kiemelt célja a B2B találkozók, amelyek során 5 szektorban (IT, mezőgazdasági gépipar, magas minőségű élelmiszeripar, egészségipari kiegészítők, felszerelések és egészségturizmus) a magyar és lett cégek képviselőinek lehetőségük lesz közvetlen üzleti kapcsolatok kialakítására.

A szünetben a Fórum résztvevői számára magyar gasztronómiai bemutatóra kerül sor.

A magyar cégek akvirálását az MNKH végzi, a rendezvényre jelentkezni Fekete Dóránál, az MNKH régiófelelős munkatársánál lehet a fekete.dora@tradehouse.hu e-mail címen. A rendezvény munkanyelve angol.

Részletes programért kattintson ide.