A rigai magyar nagykövetség is részt vesz a 24. nemzetközi turisztikai kiállításon és vásáron a Balttour 2017-en, február 3-5. között Rigában. Jöjjenek el Önök is, hogy még többet megtudjanak Magyarország csodálatos helyszíneiről, a gyönyörű fővárosunkról, Budapestről, és az élményekkel teli vidéki turisztikai programjainkról. Látogassák meg a standunkat a Balttour 2017-en!

Megtiszteltetés számunkra, hogy a nagykövetség képviselheti Magyarországot a balti régió legnagyobb utazási rendezvényén. Az esemény éves megrendezése egyben jelzi az új turisztikai szezon indulását Lettországban.

A vásár 470 standján 41 ország 850 szakmai vállalata kínálja utazási ajánlatait, közöttük Magyarország is. A három napos kiállítás kitűnő lehetőséget nyújt az érdeklődőknek az magyarországi utazási célpontok és a legjobb ajánlatok begyűjtésére, ismerkedjenek meg a nagyszerű gyógyfürdőinkkel, a Balatonnal, a kulturális sokszínűséggel, amit kínálunk. Találják meg nálunk következő utazásuk tökéletes célpontját!